Rus uçağı Almanya'yı alarma geçirdi! Çok sayıda savaş uçağı havalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Rus uçağı Almanya'yı alarma geçirdi! Çok sayıda savaş uçağı havalandı

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Baltık Denizi'ndeki uluslararası hava sahasında uçan bir Rus keşif uçağı, Alman Hava Kuvvetleri'ni alarma geçirdi. Çok sayıda savaş uçağı acil koduyla havalandı.

Almanya'da Rügen Adası açıklarında alıcılarını kapatarak uçan İlyuşin Il-20 tipi Rus keşif uçağı nedeniyle hava kuvvetlerine ait savaş uçakları acil koduyla havalandı. Bir süre Alman uçaklaı-rının eşlik ettiği Rus keşif uçağı daha sonra bölgeden uzaklaştı.

ALMAN HAVA KUVVETLERİNDEN AÇIKLAMA

Alman Hava Kuvvetleri'nin X sosyal medya platformundaki hesabından yapılan açıklamada da bir Rus askeri keşif uçağına Baltık Denizi üzerinde bir süreliğine eşlik edildiği ifade edildi.

GEÇEN YIL DA YAŞANMIŞTI

Buna benzer bir olay yine geçen yılın Nisan ayında gerçekleşmiş Alman savaş uçakları Rus uçağına bir süre eşlik ederek hava sahasından uzaklaştırmışlardı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cenk31 Ocak 2024 10:32

“Rus uçağı Almanya'yı alarma geçirdi! Çok sayıda savaş uçağı havalandı” haberin en altında geçen yıl yerine geneç yıl yazmışınız

Sonraki Haber Yükleniyor...