Suudi Arabistan yağışa teslim! Ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle aracın camı kırıldı 

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Suudi Arabistan'da meteoroloji servisinin uyarılarının ardından yağış ve fırtına etkili oluyor. Al-Jawf bölgesinde etkili olan yağışlar oldukça şiddetliydi. Hatta öyle ki ceviz büyüklüğündeki dolu ve sağanak yağış nedeniyle seyir halindeki bir aracın camı kırıldı. Sivil Savunma Genel Müdürlüğü ise ani sel felaketlerine karşı halkın dikkatli, Tedbirli olması yönünde uyarırken bölge sakinlerinin mümkün olduğunca evde çıkmaması önerildi.

Suudi Arabistan'ın Al-Jawf bölgesinde kuvvetli dolu ve sağanak yağış etkili oluyor. Bölgedeki dolu yağışı, seyir halindeki bir aracın camının kırılmasına neden oldu. Sivil Savunma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle meydana gelebilecek ani sel felaketlerine karşı halka dikkatli olunması çağrısında bulunuldu.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre bölge sakinlerine mümkün olduğunca evden çıkmamaları da tavsiye edildi.

METEOROLOJİ SERVİSİ UYARMIŞTI

Suudi Arabistan meteoroloji servisi pazar günü yaptığı açıklamada, hafta boyunca birçok bölgede etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar, dolu, sel ve fırtınalar konusunda uyarıda bulunmuştu.(İHA)

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...