Ukrayna'dan taarruz açıklaması: 1400 metre ilerledik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ukrayna'dan taarruz açıklaması: 1400 metre ilerledik

DÜNYA Haberleri

Rusya'nın Ukrayna taarruzlarını püskürttük açıklamasına cevap Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Doğu Kuvvetleri Sözcüsü Sergey Çerevatıy'dan geldi. Çerevatıy, "Bahmut yönünde 1400 metre ilerledik" açıklamasında bulundu.

Ukrayna-Rusya savaşı sıcak çatışmalarla devam ediyor. Ukrayna ordusundan yapılan açıklamada, Bahmut yönünde 1400 metre ilerleme kaydedildiği duyuruldu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Doğu Kuvvetleri Sözcüsü Sergey Çerevatıy, Ukrayna ordusunun Bahmut yönünde 1400 metre ilerlediğini bildirdi.

Çerevatıy, bir televizyon programında doğu cephesindeki duruma ilişkin açıklama yaptı.

Ukrayna ordusunun Bahmut yönünde ilerlediğini belirten Çerevatıy, “Son bir günde cephe hattının çeşitli yerlerinde 1400 metreye kadar ilerlemeyi başardık. Düşman aktif bir savunma yürütüyor ve birliklerimizi vuruyor.” dedi.

Son bir günde Bahmut yönünde 6 çatışma yaşandığını aktaran Çerevatıy, Rusların Ukrayna birliklerine yönelik 330 topçu ve 8 hava saldırısı düzenlediğini aktardı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: Anadolu Ajansı

.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...