Master Şef KİM Elendi, 23 Ağustos Bu Hafta Kim Gitti? 23 Ağustos Master Şef'e Veda eden isim kim?

Düzenleyen:
Master Şef KİM Elendi, 23 Ağustos Bu Hafta Kim Gitti? 23 Ağustos Master Şef'e Veda eden isim kim?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MasterChef Türkiye kim elendi, Masterşef kim gitti? 23 Ağustos akşamı MasterChef Türkiye'nin bu sezon ilk vedası yaşandı. MasterChef elenen kim oldu, Masterşef 23 Ağustos kim elendi merak ediliyor! Kırmızı ve mavi takımların mücadelesi sonucu bu hafta 6 eleme adayı belirlendi. Dört ismin kırmızı takımdan, iki ismin ise mavi takımdan seçildiği haftada yarışmaya kim veda edecek belli oldu. İşte MasterChef eleme adayları kimler, Masterşef elenen isim kim, kim elendi? Ve tüm merak edilen detaylar...

MasterChef Türkiye kim elendi, Masterşef kim gitti? 23 Ağustos akşamı MasterChef Türkiye'nin bu sezon ilk vedası yaşandı. MasterChef elenen kim oldu, Masterşef 23 Ağustos kim elendi merak ediliyor! Kırmızı ve mavi takımların mücadelesi sonucu bu hafta 6 eleme adayı belirlendi. Dört ismin kırmızı takımdan, iki ismin ise mavi takımdan seçildiği haftada yarışmaya kim veda edecek belli oldu. İşte MasterChef eleme adayları kimler, Masterşef elenen isim kim, kim elendi? Ve tüm merak edilen detaylar... MasterChef kim elendi, Masterşef kim gitti? 23 Ağustos Masterşef kim elendi, elenen isim... İşte merak edilenler...

SOMER ŞEF YENİ ELEME SİSTEMİNİ AÇIKLADI

Somer Şef yeni eleme sistemini şu ifadelerle açıkladı; Bu sene başlattığımız uygulamayla eleme finali iki etaplı olacak. Şu anda oynayacağınız ilk etapta 6 arkadaştan en az başarılı olan 3 arkadaşımız bir final daha oynayacak ve orada da en az başarılı olan arkadaşımız malesef MasterChef 2020’ye veda eden ilk arkadaşımız olacak.

MASTERCHEF KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

MasterChef Türkiye’nin 16 kişilik ana kadrosuna veda eden ilk isim Sedat oldu.
Ekranların en çok izlenen programı MasterChef Türkiye'de üçüncü sezon ilk eleme gecesi bu akşam yapıldı. Haftanın eleme adayı olan 6 yarışmacıdan son üçe kalan isimler, 40 dakika içinde "Ciğer Sarma" yapmaya çalıştı. Süre sonunda şefler tadımlarını yaptılar ve MasterChef'e veda eden ismi açıkladılar. Celal, bu üç isim arasında en başarılı tabağı hazırlayan yarışmacı oldu. MasterChef'ten elenen kişi ise gecenin en zayıf tabağını hazırlayan Sedat oldu. Böylece, Sedat Tuncer, MasterChef 2020'de sezonun ilk elenen ismi oldu. Celal ve Esra ise MasterChef Türkiye'de yollarına bir hafta daha devam edebilecek.

MAVİ TAKIM ÜSTÜNLÜK SAĞLADI

Sezonun ilk takım oyununda kaptan olarak seçilen Tanya'nın takımı kazanmış ve mavi takımın ilk galibiyeti gelmişti. Ardından kırmızı takım kazanmış ve bu sefer Ayyüce'nin oluşturduğu takım eleme potasına gitmekten kurtulmuştu. 

Ekranlara gelen son bölümde mavi ve kırmızı takımların arasında oynanan dokunulmazlık oyununda en fazla başarılı yemeğe sahip olan mavi takım 3. dokunulmazlığı kazandı. Böylece kırmızı takımı bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Mehmet, Danilo ve Somer şef tarafından incir meyvesiyle yapılması istenen yemeği kırmızı takımdan Serhat yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Bu safhanın da ardından mavi takım yarışmacıları arasında eleme adayı oylaması yapıldı. Bireysel dokunulmazlık sahibi Serhat ilk eleme adayı olarak Ayyüce'yi seçti. Yarışmacılar arasında tartışmalı geçen oylama da en fazla eleme oyunu alan Duygu oldu.


 
İlk haftanın Masterchef eleme adayları:

Ayyüce - Kırmızı takım 
Duygu - Kırmızı takım 
Sedat - Kırmızı takım 
Celal - Kırmızı takım 
 Esra - Mavi takım 
Eray - Mavi takım 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...