Masterşef kim elendi, 13 Eylül Bu hafta masterşefte kim gitti? 13 Eylül MasterChef'e Veda eden isim kim?

Düzenleyen:
Masterşef kim elendi, 13 Eylül Bu hafta masterşefte kim gitti? 13 Eylül MasterChef'e Veda eden isim kim?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Masterşef kim elendi, 13 Eylül Bu hafta masterşefte kim gitti? 13 Eylül Masterşef'e Veda eden isim kim? TV8'in merakla ve ilgiyle takip edilen yarışması MasrterChef dolu dizgin devam ediyor. 3. sezonun ikinci haftasının eleme heyecanına yarışmacılarla birlikte izleyicilerde ortak oluyor. Bu haftanın eleme adayları Esra, Ayyüce, Duygu, Furkan, Arem ve Eray oldu. Peki bu hafta Masterşefte veda eden kişi kim oldu? Merakla internette"Masterşef kim elendi, 13 Eylül Bu hafta masterşefte kim gitti? 13 Eylül MasterChef'e Veda eden isim kim?" gibi sorularla araştırmalara başlayan izleyiciler için hazırladığımız haberimiz huzurlarınızda.

Masterşef kim elendi, 13 Eylül  Bu hafta masterşefte kim gitti? 13 Eylül  MasterChef'e Veda eden isim kim? Üçüncü sezonuylada reytinglerde zirveleri bırakmayan ve izleyicilerin severek takip ettiği Masterşef 4. elemesiyle ekranlarda olacak. Bu hafta Arem ve Eray'ın da isimlerinin potadan çıkmasıyla potaya gidecek isimler kesinleşmiş oldu. Esra, Ayyüce, Duygu, Furkan, Arem ve Eray potada olduğu yarışmada kimin gideceği oldukça merak konusu. Sorunun cevabı yayınlanan bölümle belli oldu. Bu sebeple internette "Masterşef kim elendi, 13 Eylül Bu hafta masterşefte kim gitti? 13 Eylül  MasterChef'e Veda eden isim kim?" şeklinde aramalar sıkça yapılır oldu. İşte Masterşef kim elendi, 13 Eylül  Bu hafta masterşefte kim gitti? 13 Eylül  MasterChef'e Veda eden isim kim? sorularına cevap bulabileceğiniz haberimiz...

MasterChef'te Elenen isim Arem oldu...

Masterşef kim elendi, 13 Eylül Bu hafta masterşefte kim gitti? 13 Eylül MasterChef'e Veda eden isim kim?

12 EYLÜL MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
MasterChef Türkiye haftanın son dokunulmazlık oyunu ile 12 Eylül'de izleyici karşısına çıktı. Silivri Belediye Başkanı ve çeşitli konukların katılımıyla gerçekleşen oyunda renkli dakikalar yaşandı. Menüde Tarhana Çorbası, Patlıcan Silkme, Patriot Böreği, Silivri Köftesi, Kağıtta Tekir ve Pandispanya vardı. Kıyasıya geçen mücadeleyi mavi takım kazandı. 

MEHMET ŞEF İKİ OYUNCUYU EVDEN ATTI

Öte yandan Masterchef'te gergin dolu anlar yaşandı. Kurallara uymayan Arem ve Tanya Mehmet Şef tarafından oyundan atıldı.

ESRA RAHATSIZLANDI

Bu akşam Mavi takımın kaptanı Esra Tokelli oylama sırasında kendini kötü hissetti ve kenarda dinlendi. Daha sonra kendine gelen Esra bunun nedeninin güneşten olabileceğini belirti.

3. SEZON MASTERCHEF YARIŞMACILARI

Serhat
Barbaros
Celal
Eray
Duygu
Özgül
Emir
Ayyüce
Esra
Furkan
Tanya
Berker
Uğur Yılmaz
Selin
Ebru
Sefa

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...