Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burs ödemeleri aynen devam

Burs ödemeleri aynen devam

EĞİTİM Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında ertelenen etkinlikleri açıklarken, öğrenciler için kredi ve burs ödemelerinin devam edeceğini söyledi.

Yurtları dezenfekte edeceklerini belirten Bakan Kasapoğlu “Üniversitelerin 16 Mart tarihinden itibaren 3 hafta süreyle tatil edilmesiyle birlikte; arzu eden öğrencilerimiz üniversitelerin kapalı olduğu süre boyunca, kendi istekleri ile yurtlardan ayrılabilecekler. Bu 3 haftalık tatil boyunca yurtta kalmayan öğrencilerden yurt ücreti alınmayacak. Bu kararı veren öğrencilerimiz, eğer 75 günlük yıllık izin süreleri bitmiş ise, ‘Özel İzinli’ sayılacaklar. Bakanlığımız, bu süre zarfında yurtlarımızın dezenfekte işlemlerine ağırlık verecek. Kredi ve burs ödemeleri ise aynen devam edecek” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...