Türkiye Hastanesinden örnek proje: Okurken öğreniyorlar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkiye Hastanesinden örnek proje: Okurken öğreniyorlar

Eğitim Haberleri

Türkiye Hastanesinde hayata geçirilen “Türkiye’nin Geleceği Programı” başarıyla devam ediyor.

MAHMUT ÖZAY'IN HABERİ - 2022-2023 eğitim döneminde 131 öğrencinin katılım sağladığı programa yönelik konuşan İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Müdürü M. Selim Güler "Sağlıklı bir kültür aktarımı ve organik kadrolaşma için ‘Türkiye’nin Geleceği Programı’nı çok önemsiyoruz" dedi.

HEDEF YETENEK KAZANIMI KONUSUNDA ÇEŞİTLİLİK SAĞLAMAK

"Eğitimleri devam ederken tecrübe kazanan öğrenci arkadaşlarımız aynı zamanda kendilerini iş hayatına hazırlamış oluyor" diyen Güler, şu ifadeleri kullandı: "Programa bu dönem 131 öğrencimiz katılım sağladı. Staj ve iş imkânı verilen öğrenciler ağırlıklı olarak üniversitelerin sağlık fakültelerinden değerlendirilmiş olup, Sağlık Yönetimi, Hemşirelik, Ebelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri ve Anestezi bölümleri ilk sıralarda yer aldı.

Program dâhilinde hedefimiz; ülkemizdeki yeni mezun iş arayan genç arkadaşlarımıza fırsat sunarak istihdama katkıda bulunmak ve sağlık sektöründe yetenek kazanımı konusunda çeşitlilik sağlamak."

Eğitim ve Gelişim Uzmanı Mustafa Ali Şirin ise “Staj bulmanın zor olduğu bir süreçte bu proje öğrenciler açısından çok önemli. Burada gençler gördükleri eğitimlerle iş hayatına daha hızlı atılıyorlar” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Eğitim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...