Konutta bayram

Konutta bayram

EKONOMİ Haberleri

Kamu bankalarının başlattığı konut kredisi kampanyası, salgın nedeniyle durgunluk yaşanan gayrimenkul sektöründe bayram havasına sebep oldu.

¥ İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım: Devletin yaktığı kıvılcımı aleve dönüştürmek için, özel bankalar ve firmaların da destek vereceğini düşünüyoruz. Talebi canlandırmak için fiyat indirimi sağlanabilir. Bu tarihî fırsatı bir daha bulamayabiliriz.
¥ Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur: Bekleyen konut talebini hareketlendirebilir ve yıl sonunda yine bir milyonun üzerinde satışla Avrupa lideri olabiliriz.
¥ DAP Yapı YKB Ziya Yılmaz: Neredeyse tüm sektörlerle, konut sektörü iç içe. Bu teşvik satışları, satışlar da yeni projeleri hızlandıracaktır.
¥ Babacan Holding YKB İbrahim Babacan: Ev sahibi olmayı kolaylaştıran bu tarihi imkânla sektörümüzün yaşadığı sıkıntılar ortadan kalkacak.
¥ Özyurtlar Holding YKB Tamer Özyurt: Benzeri görülmemiş imkânlarla karşı karşıyayız. Haziran itibarıyla toparlanma dönemi başlayacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...