Banyoda temassız ürünlere talep arttı

Banyoda temassız ürünlere talep arttı

EKONOMİ Haberleri

Eskişehir’deki fabrikasına son yıllarda 40 milyon avrodan fazla yatırım yapan İspanyol banyo seramik sağlık gereçleri üreticisi Roca, Türkiye’deki yatırımlarını artırma kararı aldı.

Önder Çelik İSTANBUL

Dünyada 22 ülkede 83 fabrikası olan şirket, ülke genelinde kuracağı bayi ağı ile global markasını da Türkiye pazarında güçlendirmeyi hedefliyor. Türkiye’ye 1970'lerden bu yana yatırım yaptıklarını söyleyen Roca Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva, bu yıl bayileşmeye de yatırım yaptıklarını belirterek “Yıl sonuna kadar Türkiye’de 13 olan toplam bayi sayımızı 25’e çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. Türkiye’de ürettikleri ürünlerin yüzde 80'inden fazlasını 60 ülkeye ihraç ettiklerini kaydeden Oliva “Türkiye’ye inanıyoruz. Burada olmak istiyoruz” diye konuştu. Küresel pandemi sebebiyle hızlı bir dönüşüm sürecinden geçildiğini anlatan Oliva, şu değerlendirmeyi yaptı: Bu dönüşüm hepimizi etkiliyor. Bu dönüşüm yeni ürünler ve yenilikler ortaya çıkaracak ve bazıları hayatımızda kalıcı olmayı başaracak. Oteller ve lokantaların temassız -fotoselli - ürünlere ihtiyacı artıyor. Son birkaç haftada talepte yüzde 30 kadar artış yaşandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...