e-Spor’a dev destek: Vodafone ve FUT Esports'tan yeni ortaklık

Düzenleyen:
- Güncelleme:
e-Spor’a dev destek: Vodafone ve FUT Esports'tan yeni ortaklık

Ekonomi Haberleri

Vodafone, Vodafone FreeZone ile espor ve oyun pazarında gerçekleştirdiği iş birliklerine yenisini ekleyerek Türkiye'nin önde gelen espor kulüplerinden FUT Esports’un ana sponsoru oldu.

EKONOMİ SERVİSİ

Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ile e-Spor ve oyun pazarında gerçekleştirdiği iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Vodafone, Türkiye’nin önde gelen e-Spor kulüplerinden FUT Esports’un ana sponsoru oldu. Sponsorluk kapsamında Avrupa’nın en büyük gaming house’u FUTHOUSE’ta bir stüdyo açacak olan Vodafone, FUT Esports ile birlikte 2023’te 5G üzerinden oyun turnuvası da düzenleyecek.

Oyun ve e-Spor’daki gelişimin en büyük destekçilerinden biri olduklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin “Vodafone FreeZone markamızla 6 yıl önce adım attığımız e-Spor pazarına yaklaşık 45 milyon TL’lik yatırım yaptık. Önümüzdeki 5 yılda yatırımlarımıza devam etmek istiyoruz. e-Spor’u destekleyen marka olarak baktığımızda, sektörümüzde birinci sıradayız. İnternetten yemeyen uygulamalar özelinde düşük ping garantisi veriyoruz. Gaming portföyümüzle 2018 yılından bu yana bir milyonu aşkın kullanıcıya ulaştık. Gaming uygulamaları için verdiğimiz tarifelerine ek GB’ların yanı sıra FreeZone’a gelen müşterilere birçok oyun platformunda geçerli seçkin oyun içi faydalar sağlıyoruz. 2018’den bu yana yaklaşık 5 milyon TL değerinde destek verdik. Şimdi de FUT Esports iş birliğiyle e-Spor’a yaptığımız katkılara bir yenisini daha ekliyoruz. FUT Esports iş birliğiyle sponsorluk alanımızı genişletip tek bir oyuna değil birçok oyuna ve dolayısıyla daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmış oluyoruz” dedi.

"HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ"

FUT Esports Kurucu Ortağı Cesur Sünnetçioğlu ise 2016 yılında e-Spor’a adım attıklarını belirterek “Kısa bir süre içinde 7 farklı branşta 35 şampiyonluk kazandık. Ülkemizi dünyanın 19 farklı ülkesinde, 25 farklı şehrinde gururla temsil ettik. Eylül ayında VALORANT ekosisteminde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika kısaca EMEA bölgesinde yer almaya hak kazanan 10 e-Spor kulübünden biri olduk. Vodafone’un da desteği ile belirlemiş olduğumuz hedefe emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...