Hazine ve Maliye Bakanlığı: Dedikodu tarzı, art niyetli haberlere lütfen itibar etmeyiniz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hazine ve Maliye Bakanlığı: Dedikodu tarzı, art niyetli haberlere lütfen itibar etmeyiniz

Ekonomi Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan bir basın yayın kuruluşunda yayımlanan, Bakan Mehmet Şimşek'in bir grup yatırımcı ile toplantısının içeriğine ilişkin yapılan haberin gerçeği yansıtmadığı bildirildi. İşte ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan ün akşam saatlerinde bir basın yayın kuruluşunda yayımlanan, Bakan Mehmet Şimşek'in bir grup yatırımcı ile toplantısının içeriğine ilişkin haberlerle ilgili açıklama yaptı.

"MASA BAŞI KURGULANAN HABERLER"

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yayımlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve masa başı kurgulanan, art niyetli yapıldığını belirtti. Bakanlık bu tarz haberlere itibar edilmemesini yineledi.

"TL'Yİ CAZİP HALE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kur Korumalı Mevduata ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "TL cinsi enstrümanları cazip hale getirmeye devam edeceğiz. Bu çerçevede Kur Korumalı Mevduat'ta stopaj desteğini yıl sonuna kadar uzatıyoruz" açıklaması anımsatıldı. İşte açıklamanın devamı;

"Ancak, ilgili muhabire haberin yazım sürecinde bilgilerin doğru olmadığını bildirmemize rağmen "Bakanlık yorum yapmadı" ifadeleri ile gerçek dışı, yalan haberini ısrarla yayımladığı görülmüştür. Bu çerçevede; Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten bizzat duymadığınız yönlendirmeli, dedikodu tarzı, masa başı kurgulanan, art niyetli haberlere lütfen itibar etmeyiniz."

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...