İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürlüğü hedefini ilk 5 olarak belirledi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürlüğü hedefini ilk 5 olarak belirledi

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürü Soner Varol, Ege’nin parlayan yıldızı Denizli olarak hedeflerini Türkiye genelinde ilk 5 olarak belirlediklerini söyledi.

İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürlüğü, 2023 yılı değerlendirmesi ve 2024 yılı motivasyon toplantısında mağaza idarecileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürü Soner Varol, Bölge Müdür Yardımcısı Necmettin Öztürk, Denizli Bölge Servis Müdürü Faruk Öztürk, mağaza, showroom ve servis idarecileri ile personelleri katıldı.

“İLK 5 HEDEFİMİZ” 

Başarılı bir yılı geride bırakan İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürlüğü ailesine teşekkür eden Bölge Müdürü Soner Varol, “2023 yılı değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Görevi devir aldığımız ilk yıl olan 2023’de ciromuzu önceki yıla göre yüzde 40 arttırdık. Denizli’ye yeni mağazalar kazandırdık ve yeni arkadaşlarımızla istihdamımızı artırdık. Biz bu ekibimizin 7/24 arkasındayız. Başarılı bir yılı gerişe bıraktık ama 2024 yılı hedeflerimiz çok daha yüksek. Aynı başarımızı sürdürerek yılsonunda geride bıraktığımız 2023’ten daha iyi bir noktaya ulaşacağımıza inanıyorum. Ege’nin parlayan yıldızı Denizli Bölge Müdürlüğü olarak hedefimizi Türkiye genelinde ilk 5 olarak belirledik. Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. 2024 şampiyonları kimler olacak merakla bekliyoruz. Ekibimizden 2024’de Denizli’nin çok daha güzel yerlerde olacağının sözünü aldık. Denizli’de 2024 yılında yeni mağazalar açarak, yeni istihdam alanları oluşturacağız” dedi.

İhlas Pazarlama Denizli Bölge Müdürlüğü hedefini ilk 5 olarak belirledi

İhlas Pazarlama Bölge Müdürü Soner Varol’un konuşmasının ardından 2023 yılında dereceye diren mağazalar ve katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. 2024 yılı hedeflerinin de verildiği toplantıda, Denizli İhlas Pazarlama ailesi moral depoladı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...