İspanya’ya sağlık turizmi daveti

İspanya’ya sağlık  turizmi daveti

EKONOMİ Haberleri

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye-İspanya Ortak Ekonomik ve Ticaret Komitesi (JETCO) Toplantısı İmza Töreni'nde yaptığı konuşmada Gümrük Birliği Anlaşması’nda güncellemenin kaçınılmaz hâl aldığına işaret ederek İspanya'nın da desteğiyle bu sene güncelleme görüşmelerine başlamayı ve hatta tamamlamayı arzu ettiklerini söyledi.

İspanya'nın çalışma ve oturma izni gibi konularda yatırımcılara destek vermesi gerektiğine dikkati çeken Pekcan, iki ülkenin turizm alanındaki iş birliğinin önemine dikkati çekti. Pekcan “Türkiye, sağlık konusunda çok iyi altyapıya sahip. Turizm tesislerimize sertifika veriyoruz. Bundan yararlanılması uygun olacaktır. Savunma sanayii, kilit sektörlerden birisi. Burada da iş birliğine son derece önem veriyoruz” dedi. İspanya Sanayi, Ticaret ve Turizm Bakanı Maria Reyes Maroto Illera da iki ülkenin sağlık ve turizm alanında iş birliği yapabileceğine işaret etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...