Öğrenim kredisi ve burs ödemeleri hesaplara yattı! KYK duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Öğrenim kredisi ve burs ödemeleri hesaplara yattı! KYK duyurdu

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren haber KYK'dan geldi. Buna göre öğrenim kredisi ve burs ödemeleri hesaplara yatmaya başladı.

Milyonlarca öğrenciyi sevindiren gelişme... Öğrenim kredisi ve burs ödemeleri başladı. 

KYK DUYURDU

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, Ekim ve Kasım ayına ilişkin bursların hesaplara geçtiğini açıkladı. Burs/kredi sonuçlarının açıklanmasının ardından yüz binlerce öğrencinin merakla beklediği ödemeler başladı.  

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünden ilk defa burs/kredi alacak öğrencilere ödemeler bugün başladı. Ödemeler 28, 29 ve 30 Kasım tarihlerinde yapılacak.

ÖDEMELER T.C. KİMLİK NUMARALARININ SON HANESİNE GÖRE YAPILACAK

Ekim ve kasım aylarını içeren ilk ödeme, öğrencilerin T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre yapılacak. Buna göre T.C. kimlik numarasının son hanesi “0” ve “2” olan öğrenciler 28 Kasım’da, “4” ve “6” olanlar 29 Kasım’da, “8” olan öğrenciler ise 30 Kasım tarihinde burs/kredilerini alabilecek. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...