Bursa Biaport Özlüce'de fiyatlar belli oldu

Bursa Biaport Özlüce'de fiyatlar belli oldu

EMLAK Haberleri

Bursa'nın yeni yaşam alanı Biaport Özlüce, modern ve seçkin yaşamam özellikleri, size özel ödeme seçenekleriyle yeni hayatınızın kapısını açıyor.

Bursa'nın yeni yaşam alanı Biaport Özlüce, modern ve seçkin yaşamam özellikleri, size özel ödeme seçenekleriyle yeni hayatınızın kapısını açıyor. Bursa'nın en yeni ve iddialı yaşam alanı Biaport Özlüce, akıllı ev teknolojisine sahip. Biaport Özlüce'da alanları 230 metrekare ile 266 metrekare arasında değişen 2+1, 318 metrekare ile 329 metrekare arasında değişen 3+1 ve 580 metrekare ile 594 metrekare arasında değişen 5+1 dubleks konutlar yer alıyor. Bursa'da ilklere imza atmaya hazırlanan Biaport Özlüce, 20. katlarda özel yüzme havuzu, teraslı loft daireleriyle dikkat çekiyor. Depreme dayanıklı binalardan oluşan Biaport Özlüce, Özçeliksan tarafından inşa ediliyor. nbsp;Bursa'nın yeni yaşam alanı Biaport Özlüce, modern ve seçkin yaşamam özellikleri, size özel ödeme seçenekleriyle yeni hayatınızın kapısını açıyor. nbsp;2014 Eylül'de tamamlanması hedeflenen Biaport Özlüce'de 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 390 bin TL ile 460 bin TL arasında değişirken, 3 oda 1 salon evlerin fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. nbsp;Biaport Özlüce'de yüzde 30'u peşin, geri kalan yüzde 60'lık kısım için Finansbank'tan banka kredili ödemeyle ev sahibi olmak mümkün. (emlaktasondakika)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...