Ah Denizlispor vah Denizlispor! Yeşil-Siyahlılar'a Tahkim'den ikinci ret kararı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ah Denizlispor vah Denizlispor! Yeşil-Siyahlılar'a Tahkim'den ikinci ret kararı

FUTBOL Haberleri

Gelecek sezon tarihinde ilk kez İkinci Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor'a tahkim kurulundan ikinci kez ret yanıtı geldi. Denizlispor’un alacaklılarla da başı dertte. Maddi kriz içindeki yeşil-siyahlı takımda eski yönetici, futbolcular ve personel ödeme yapılmayınca yasal işleme başlarken, ilk icra Doktor Ahmet Edremit'ten geldi. Ancak haciz memurları, kulübün üzerine kayıtlı para edecek bir şey bulamayınca çay içip geri dönmek zorunda kalması ulusal medyada haber olmuştu.

Tarihi başarılarla dolu Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'den düşmesine rağmen sıkıntılı süreç bitmiyor. Sezon içerisinde Ulusal Kulüp Lisansı'nın şartlarını karşılayamayan ve eksi 3 puan cezası alan yeşil-siyahlı kulüp karara itiraz etmiş ve ret yanıtı almıştı.

TAHKİM'DEN 2. RET

Denizli ile birlikte Süper Lig, Birinci Lig ve İkinci Lig'den 8 kulüp daha 3 puan silme cezasına çaptırılırken, horoz ikinci kez Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunmuştu.

Dün Tahkim Kurulu, yaptığı incemeler sonucu Denizlispor'un başvurusunu ikinci kez ret etti. Kurmaylar bu karar sonrası şok yaşarken, gelecek sezon aynı cezanın gelmemesi için kaynak arayışını hızlandırdı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...