Barış Alper Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl? Barış Alper Yılmaz kimdir?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Barış Alper Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl? Barış Alper Yılmaz kimdir?

FUTBOL Haberleri

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz bayram ziyareti için Rize’ye giderken trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından ünlü futbolcunun sevenleri sağlık durumunu merak etmeye başladılar. Kazanın ardından futbolcuyu tanımayanlar arama motorlarında “Barış Alper Yılmaz kimdir?” sorusunu araştırmaya başladılar. Peki, Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl?

Süper Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz ailesiyle bayramlaşmak için Rize’ye giderken trafik kazası geçerdi. Kazanın gündem olan Barış Alper Yıldız’ı tanımayanlar arama motorlarında “Barış Alper Yılmaz kimdir?” sorusunu araştırmaya başladılar. Futbolcunun hayranları ise “Barış Alper Yılmaz’ın sağlık durumu nasıl?” sorusunun cevabını aramaya başladılar. İşte detaylar…

Barış Alper Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl? Barış Alper Yılmaz kimdir?

BARIŞ ALPER YILMAZ'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ailesiyle bayramlaşmak için Rize’ye giden Barış Alper Yıldız Giresun’un Görele ilçesinde trafik kazası geçirdi. Yıldız futbolcu ilçenin liman kavşağında İbrahim Z. Yönetimindeki otomobille çarpıştı. Yıldız futbolcu Barış Alper Yılmaz ve İbrahim Z. Kontrol amacıyla hastaneye götürüldüler.

Galatasaray Spor Kulübü Twitter sayfasından yaptığı açıklamada; "Futbolcumuz Barış Alper Yılmaz’ın, bu sabah saatlerinde Giresun'un Görele ilçesinde trafik kazası geçirdiğini üzüntüyle öğrendik. Durumu iyi olan Barış Alper Yılmaz'a ve kazada yaralanan diğer araçtaki sürücüye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." İfadelerini kullandı.

Barış Alper ise kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Bugün sabah saatlerinde yaşadığımız trafik kazası dolayısıyla mesaj atan ve arayan herkese teşekkür ederim. Çok şükür iyiyiz. Karşı tarafın sağlık durumu da şükürler olsun iyi. Hepinize sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice mutlu, sağlıklı bayramlar dilerim." dedi.

Barış Alper Yılmaz'ın sağlık durumu nasıl? Barış Alper Yılmaz kimdir?

BARIŞ ALPER YILMAZ KİMDİR?

Barış Alper Yıldız 23 Mayıs 2000 Rize doğumlu futbolcudur. Futbola 2012'de Rize İl Özel İdarespor'da başladı. 2017'de 3. Lig takımlarından Ankara Demirspor'a transfer oldu. 3 sezon burada oynadıktan sonra 1. Lig'e yükselen Ankara Keçiörengücü'ne transfer oldu. 9 Temmuz 2021'de Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...