Fenerbahçe isyan bayrağını açtı! 'Stadımıza bir daha gelemez'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe isyan bayrağını açtı! 'Stadımıza bir daha gelemez'

FUTBOL Haberleri

Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç, “Adana Demirspor maçında yaşananlar Türk hakemlik müessesesinin iflasıdır. Eski MHK bombayı bıraktı gitti” dedi ve yabancı hakem istedi.

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Adana Demirspor maçındaki tartışmalı hakem kararlarını TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşürken, toplantı sonrasında sert açıklamalarda bulundu. Hakemlik müessesesinin iflas ettiğini belirten Koç, hakem Ali Palabıyık hakkında, “Bir daha maç alır, almaz... Onu bilemem. Bildiğim bir şey var ki; o arkadaş bir daha bizim stadyumumuza, biz yönetimdeyken giremez. Yeni MHK’nin ataması değildir bu. Eski MHK giderayak bombayı bırakmıştır” dedi.

NEYİMİZ EKSİK?

Yabancı hakem önerisinde bulunan Koç, “Türk hakemleriyle bu işin gitmeyeceği apaçık ortada. Bizim FIFA’ya giden hakemlerimiz bile doğru düzgün İngilizce konuşamıyorlar. Orta hakemin niyeti dünkü gibi bir niyet de olsa doğru bir VAR hakemliği bu işi çözer. Teknoloji kullanılarak Türk futbolunun en adil şekilde yönetilmesine garanti sibobu olur diye düşünüyoruz. Yunanistan, Suudi Arabistan yabancı hakem getirebiliyorsa bizim neyimiz eksik. Biz de bunu yapabiliriz” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'TAN FENERBAHÇE'YE TEPKİ: HANİ KOL BOZUKTU?

Fenerbahçe’nin dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar arasında daha önce açıklanan VAR kayıtları da vardı. Bunun üzerine Beşiktaş Kulübü’nün resmî sitesinden yapılan açıklamada, Ali Palabıyık’ın 2017’de yönettiği ve Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı derbi hatırlatılarak, “Palabıyık, maç boyunca verdiği hatalı kararlarla sonuca direkt etki etmesine rağmen yine sosyal medyadan ‘Kol bozuk’ şeklinde paylaşım yapanlar, bozuk olanın kol değil sistem olduğunu ancak aynı hakemin kendileri aleyhine kararlar verdiğini düşündükleri zaman mı idrak edebilmişlerdir?” denildi. 

“ABUKLAYANLAR VAR”

Fenerbahçe’nin dünkü sosyal medyadan yaptığı paylaşım yağmuruna akşam saatlerinde Galatasaray’dan cevap geldi. Kulaklıklı bir aslanın paylaşıldığı fotoğrafla birlikte, “Başarısızlıklarını örtmek için abuklayanlar var. Lütfen onlara karşı kulaklığımızı takalım ve sadece hedefimize odaklanalım” denildi.

Fenerbahçe isyan bayrağını açtı! 'Stadımıza bir daha gelemez'

JESUS PATLADI: BU KADARI DA FAZLA

Fenerbahçe’nin hocası Jorge Jesus FB TV’de konuştu. Portekizli teknik adam “Yıllardır bu işi yapıyorum, daha önce hiçbir takımın saha içinde bu kadar mağdur edildiğini görmemiştim. Geldiğimden beri hakemler hakkında konuşmadım ama bu kadarı da fazla. Hakeme terbiyesizlik yapmadım. Adaletsiz kararlar vardı. İki penaltımız vardı. VAR devreye girmedi. Görmediler değil, devreye girmediler. Her şey adil ilerlerse biz zaten lider oluruz” dedi. 

UÇAKTA İSYAN! ÖZKARA'YA BÜYÜK ÖFKE

Adana dönüşü Ali Palabıyık’ın ekibinden yardımcı hakem Bora Özkara, uçakta Fenerbahçeli taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Bir Fenerbahçe taraftarı “Canımızı sıkmayın sizi sokağa çıkarmayız” diyerek Özkara’ya gözdağı verirken, hakem sessiz kalmayı tercih etti.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE: CAMİA HER ŞEYE HAZIR

Adana Demir maçı sonrası isyan bayrağını açan Fenerbahçe’de gözler bugün yapılacak Yüksek Divan Kurulu toplantısına çevrildi. Kongre üyeleri, yönetime olağanüstü genel kurula giderek, ligden çekilme de dâhil her türlü yetkiyi verme çağrısında bulundu. Üyeler “Bu çarpık düzene karşı durma zamanı. Hodri meydan” ifadelerini kullandı.

BASKETBOLA DA SIÇRADI! PARAMPARÇA MESAJ

Fenerbahçe Beko dün THY Euroleague’de ALBA Berlin’i misafir ederken, gündem yine Adana Demirspor maçıydı. Sarı lacivertli basketbolcular salona, “Fenerbahçe düşmanlarını paramparça edeceğiz” yazılı tişörtle sahaya çıktı. Aynı ifadelerin tribündeki dev bir pankartta da bulunması dikkati çekti.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...