İngiliz devlerinin genç yetenek Kenan Yıldız savaşı!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İngiliz devlerinin genç yetenek Kenan Yıldız savaşı!

FUTBOL Haberleri  / Türkiye Gazetesi

A Milli Takım ve Juventus'un genç yeteneği Kenan Yıldız için, daha önce Liverpool'un ilgisinin ardından şimdi ise Arsenal'in de devreye girdiği iddia edildi.

A Milli Takım'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Juventus'un Türk futbolcusu Kenan Yıldız için transfer iddiaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde adı Liverpool ile anılan genç yetenek Yıldız için bir başka Premier Lig devinin daha devrede olduğu öne sürüldü.

Kenan Yıldız'ın en ciddi alıcısının ise Arsenal olduğunu aktaran Tuttosport'un haberine göre, Arsenal ara transfer döneminde genç yeteneği transfer etmek istiyor. Henüz resmi bir teklif gelmemiş olsa da transfer söylentileri devam ediyor. 

40 MLYON EURO TEKLİF

Juventus ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kenan Yıldız için İtalyan kulübünü ikna edebilecek bir teklifin 35-40 milyon Euro'dan aşağı olmayacağı belirtiliyor. Ancak Arsenal'in bu rakamlara çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.

Haberde ayrıca, Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin son 4 maçta Kenan Yıldız'a forma şansı vermediği vurgulanarak, genç futbolcunun bu durumunun devam etmesi halinde takımdan ayrılmayı düşünebileceği ifade edildi.

Öte yandan bu sezon Juventus'un A takımında 5 maça çıkan Kenan Yıldız, toplamda 36 dakika süre alırken gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

İZLEYİN! - BEŞİKTAŞ'IN YENİ BAŞKANI HASAN ARAT OLDU! İŞTE SEÇİM GÜNÜ YAŞANANLAR

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...