Valerien Ismael ile yollar ayrıldı! Kartal'a 'Güneş' doğuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Valerien Ismael ile yollar ayrıldı! Kartal'a 'Güneş' doğuyor

FUTBOL Haberleri

Dün yapılan acil toplantı sonrası Şenol Güneş isminde karar kılındı. Tecrübeli hocayla yapılan ilk görüşme olumlu geçti. İmza için Valerien Ismael’le resmî olarak yolların ayrılması bekleniyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Süper Lig’de sezon başından beri alınan tatsız sonuçların üstüne Hatay mağlubiyeti Beşiktaş’ta artık sabırları taşırdı ve teknik değişime karar verildi. Dün siyah beyazlı yönetim acil toplantıya girdi ve Fransız teknik adam Valerien Ismael ile yolların ayrılması kararı alındı. Ayrılığı bugün resmî olarak açıklaması beklenen Beşiktaş Kulübü 47 yaşındaki teknik direktöre 300-400 bin avro bandında bir tazminat tutarı ödeyecek.

ÖNCE VALERIEN GİTSİN

Siyah beyazlılar ilk görev döneminde takıma üst üste iki sezon şampiyonluk kazandıran Şenol Güneş’le temasa geçti. Hoca ile ilk temasın olumlu olduğu fakat tecrübeli çalıştırıcının Valerien resmî olarak görevinde olduğu sürece görüşmelere başlamayacağı öğrenildi. Ismael’in tazminat konusunu hallettikten sonra Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Şenol Güneş’le biraya gelip kısa sürede anlaşmayı sağlaması bekleniyor.

Valerien Ismael ile yollar ayrıldı! Kartal'a 'Güneş' doğuyor
Beşiktaş ilk Güneş dönemindeki 4 sezonda 198 resmî maçta 116 galibiyet, 46 beraberlik ve 36 yenilgi aldı. Söz konusu 198 karşılaşmada 401 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 281 gol gördü.

UNUTULMAZ YILLAR! ÜST ÜSTE ŞAMPİYON...

Şenol Güneş, 2015-2016 sezonu başında göreve geldiği Beşiktaş’ta Süper Lig’deki şampiyonlukların yanı sıra Avrupa’da da önemli başarılara imza attı. Hoca ilk sezonunda 79 puan toplayarak Güneş yönetimindeki ilk şampiyonluğunu aldı. Beşiktaş, Güneş’in teknik direktörlüğünde ikinci sezonda da şampiyonluğu rakiplerine kaptırmadı ve 2016-2017’de bu sefer 77 puanla mutlu sona ulaştı.

FUTBOL TARİHİNE GEÇTİ

Siyah-beyazlı ekip, Avrupa’daki en büyük başarısını da Güneş döneminde yaşadı. Bu sadece kulüp tarihinin değil Türk futbol tarihinin de en önemli başarılarından oldu. Grup mücadelesinde 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayan siyah-beyazlı ekip, Türk takımları adına Şampiyonlar Ligi’nde en yüksek puana ulaşan ekip oldu. Gruptan namağlup lider çıkan ilk Türk ekibi unvanını da Güneş’in teknik direktörlüğünde alan Beşiktaş, attığı 11 golle de gol rekorunu da eline geçirdi.

AVRUPA'DA ÇEYREK FİNAL OYNATTI

Güneş, UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’a çeyrek final oynattı. 2016-2017 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde yer alan siyah-beyazlı ekip, grubu üçüncü tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti. Beşiktaş, Güneş yönetiminde çeyrek finale kadar yükselirken, Fransa’nın O. Lyon ekibine penaltılar sonucunda elendi.

Valerien Ismael ile yollar ayrıldı! Kartal'a 'Güneş' doğuyor

WEGHORST'TAN ISMAEL'E TAŞ: TAHMİN EDİLEBİLİR BİR OYUNUMUZ VAR

Weghorst’un gol attığı Hatay deplasmanı sonrası yaptığı açıklamalar, futbolcuların Valerien Ismael hakkındaki görüşlerini özetler nitelikteydi. İşte o sözler: “Henüz ilk yarıda oyundan düştük. İkinci yarıda daha da arttı bu durum. Çok tahmin edilebilir bir futbol oynuyoruz. Bence tempo çok düşük. Üretkenlik eksikliği hissediyoruz”... 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...