Orkhan Mammadov'dan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye nezaket ziyareti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Orkhan Mammadov'dan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye nezaket ziyareti

FUTBOL Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Azerbaycan Mini Futbol Federasyonu Başkanı ve Zire Futbol Klübü Onursal Başkanı Orkhan Mammadov, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye nezaket ziyaretinde bulundu. İki başkan arasında futbol projeleri hakkında fikir alışverişi yapıldı.

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen görüşmede iki dost ülkenin futbol iklimlerine katkı sağlayabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Orkhan Mammadov'a A Milli Takım forması takdim ederken, Orkhan Mammadov da Mehmet Büyükekşi'ye başkanlığını yaptığı Azerbaycan Premier Ligi ekiplerinden Zire Futbol Kulübünün formasını hediye etti.

HAZIRLIK KAMPLARI TÜRKİYE'DE

Azerbaycan Mini Futbol Federasyonu Başkanı, Zire Futbol Klübü Onursal Başkanı Orkhan Mammadov açıklamasında TFF Başkanını ziyaretinde neler konuşulduğuna dair şunları söyledi:

"Azerbaycanda Türkiye futbolu çok ilgi görüyor ve çok seviliyor. TFF Başkanı sayın Mehmet Büyükekşi ile tanışma amaçlı buluşmamızda bunu özel olarak bildirdim. Özellikle Azerbaycan ve Türkiye futbolu ile ilgili de önemli fikir alışverişinde bulunduk. Onursal Başkanı olduğum, Azerbaycan Premyer Ligi ekiplerinden Zire klübünün yaz ve kış dönemlerinde hazırlık kampı çalışmalarını hep Türkiyede yapıldığını söyledim.

Minifutbolda Avrupa şampiyonu olan milli takımımızla  ilgili detaylı konuşma da yaptık. Kardeş ülke Türkiyede de bu spor dalının gelişimi ile ilgili tecrübelerimizi aktardık. Kısacası sayın TFF başkanı ile biraraya gelmemiz semereli oldu ve hafızalara kazıldı".

Orkhan Mammadov'dan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye nezaket ziyareti

Orkhan Mammadov'dan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye nezaket ziyareti

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...