Kayseri'de korkutan deprem | Son depremler

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kayseri'de korkutan deprem | Son depremler

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AFAD verilerine göre Kayseri'de saat 09.05'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Yahyalı ilçesi olan deprem 18.98 kilometre derinlikte gerçekleşti. Korkutan deprem Adana, Niğde gibi çevre illerde de hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 09.05'te merkez üssü Yahyalı olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 18,98 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Yahyalı'da gerçekleşen 4 büyüklüğündeki depremden dolayı tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şükürler olsun depremden dolayı yaşanan herhangi bir olumsuzluk yok. Rabb'im ülkemizi her türlü afetlerden korusun."

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk de, derinliği fazla olduğu için depremi hissetmediklerini, ilçede şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

Deprem, yerin yaklaşık 18,98 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

Adana, Niğde, Osmaniye gibi çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmadığı öğrenildi.

Kayseri'de korkutan deprem | Son depremler

KANDİLLİ 'ADANA' DEDİ

Kandilli Rasathanesi de depremin Adana'da gerçekleştiğini duyurdu. Kandillli'ye göre merkez üssü Aladağ ilçesi olan depremin büyüklüğü 4.1, derinliği ,se 1.3 kilometre.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

 

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...