3 gün önce kaybolan emekli öğretmenden acı haber! Ölü olarak bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
3 gün önce kaybolan emekli öğretmenden acı haber! Ölü olarak bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya'da 74 yaşındaki emekli öğretmen 3 gün önce ekmek almak için evden çıkmış ve eve bir daha dönmemişti. Kendisinden haber alamayan eşi ve çocukları durumu ekiplere bildirdi. Arama çalışmaları kapsamında emekli öğretmen evinin yakınlarında bu sabah saatlerinde ölü olarak bulundu.

Kaybolan emekli öğretmenden acı haber geldi. Elmalı ilçesi Yeni Mahalle'de eşiyle birlikte yaşayan 74 yaşındaki emekli öğretmen Hıdır Erol, geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde eşine ekmek almaya gideceğini söyleyip evden ayrıldı. Hıdır Erol'un aradan geçen süre içinde eve gelmemesi üzerine eşi çocuklarına haber verdi.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Yakınları, yaşlı adamın evden çıkarken yanına aldığı cep telefonuna ulaşamayıp cevrede yaptığı arama çalışmalarından da sonuç alamayınca 155 çağrı merkezini arayıp kayıp ihbarında bulundu. Hıdır Erol'un polis tarafından arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Erol'un evden ayrıldıktan sonra mahalledeki son görüntüsü bir marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Ailesinin polise haber vermesiyle başlayan arama çalışmaları devam ederken acı haber geldi.

EVİNDEN 300 METRE UZAKLIKTA BULUNDU

Bu sabah saatlerinde ailesinin çevredeki güvenlik kameralarından yaptıkları takiple arama çalışmalarını sürdürürken evine 300 metre mesafedeki atıl bir evin bahçesinde ölü olarak bulundu. Ailenin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Hıdır Erol'un hayatını kaybettiği belirlendi. Hıdır Erol'un cenazesi olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Elmalı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...