Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mansur Yavaş kendini savundu

Mansur Yavaş kendini savundu

GÜNDEM Haberleri

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ‘sahte senetle icra takibi’, ‘görevi kötüye kullanmak’ ve ‘kişilerin huzur ve sükununu bozmak’ suçlamalarıyla kendisi hakkında hazırlanan iddianameye ilişkin konuştu.

İcra takibiyle alakalı söz konusu iş adamıyla ilgili konuşan Yavaş “Bu şahıs, resmî evrakta sahtecilik ve şantaj suçlarından hapis cezası almış bir suçludur. Bu şahıs avukatlığını yaptığım şirketin şahsıma yaptığı ödemeyi alıp kaçmış, buna karşılık şahsıma bırakmış olduğu senedi icraya vermemiz sonucunda bu şahsın senetteki imzasının da sahte olduğu ortaya çıkmıştır. Yani burada asıl mağdur olan benim” iddiasında bulundu. Jet hızıyla bir iddianame düzenlendiğini belirten Yavaş “Bu iddianameyi düzenleyen savcının da KPSS soruşturmasından dolayı sıkıntılı olması düşündürücüdür” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...