FETÖ operasyonunda 3 kişi yakalandı

Düzenleyen:
FETÖ operasyonunda 3 kişi yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir il genelinde FETÖ/PDY ile irtibatı oldukları belirlenen 2 kişi ve FETÖ/PDY üyeleri için sohbet toplantısı organize eden bir kişi polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Balıkesir genelinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile mücadele kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda; Haklarında örgüt üyesi olduklarına dair ifade bulunan ve yapılan araştırmalarda Müflis Asya Katılım Bankasında örgüt yöneticilerinin verdikleri talimatlar doğrultusunda hesap ve bakiye artışları bulunduğu ve örgütle ilişkili eğitim kurumları, dershaneler veya işyerlerinde kendilerinin, eşlerinin veya çocuklarının ilişik kayıtlarının bulunduğu tespit edilen 2 şüpheli savcılık talimatına istinaden Balıkesir merkezde yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca Gönen Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında örgüt üyelerinin sohbet toplantılarını organize ettiği yönünde ihbar hattına gelen telefon ihbarı ile 1 şüpheli otel çalışanı Gönen ilçemizde yakalandı. Yakalanan kişiler hakkında soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...