HDP’den virüs provokasyonu

Düzenleyen:
HDP’den virüs provokasyonu

GÜNDEM Haberleri

HDP’li vekil Remziye Tosun, sokak sokak gezerek “Hükûmet Kürt halkı ölsün istiyor” diyerek vatandaşları kışkırtmaya çalıştı.

Koronavirüs salgınına karşı tedbirler en üst düzeyde alınmaya devam ederken HDP Diyarbakır milletvekili Remziye Tosun, durumu algı operasyonu haline getirerek vatandaşı devlete karşı kışkırtmaya kalktı. Remziye Tosun Diyarbakır’da sokak sokak gezip megafonla, “Hükûmet burası için tedbir almıyor. Unutmayın bizim ve halkımızın korunması elimizdedir. Hükûmet istiyor ki, Kürt halkı ölsün, ama biz Kürt halkının ölmesini istemiyoruz.” diye anons yaptırdı. Bu durumu kendi hesaplarından “Tedbirli olalım, virüs değil tedbirsizlik öldürür” şeklinde paylaşan HDP’liler işin gerçek yüzünü de saklamaya kalktı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, sokaklarda provokatif amaçlı anons yapan Remziye Tosun hakkında halkı kin ve düşmanlığa teşvik suçundan soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...