Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vali babasının cenaze namazını kıldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Vali babasının cenaze namazını kıldırdı

GÜNDEM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Sivas Valisi Salih Ayhan’ın kalp krizi geçiren babası Ednail Ayhan hayatını kaybetti. Ayhan’ın Bayburt'ta yaşayan 68 yaşındaki babası Ednail Ayhan cenazesi Demirözü ilçesi Çiftetaş köyünde defnedildi. Vali Salih Ayhan, babasının cenaze namazını kendisi kıldırdı.

Babasına son vazifesini cenaze namazını bizzat kıldırarak yerine getiren Vali Ayhan, katılımcılardan helallik isteyerek "Kıymetli babamız, her fanî gibi emanetini sahibine teslim etti. Biz evlatları olarak ondan razıydık, Rabbim de ona rahmetiyle muamele eylesin" dedi.

Vali babasının cenaze namazını kıldırdı

Defin işleminin ardından kendisine ve ailesine iletilen taziyeleri kabul eden Ayhan, "Uzaktan yakından gelerek ve dualarıyla hüznümüzü paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim, hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

Vali babasının cenaze namazını kıldırdı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...