Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Kanal İstanbul için kararlıyız

Düzenleyen:
Erdoğan: Kanal İstanbul için kararlıyız

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MYK toplantısında 104 amiralin skandal birisiyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ebru Karatosun ANKARA

Edinilen bilgilere göre, Erdoğan, MYK üyelerinin bu konudaki görüşlerini tek tek dinledi. Bazı MYK üyeleri, bildiri yayımlayan eski amirallerden bir kısmının CHP üyeliğinin olduğunu belirterek CHP’nin bu konuda gereğini yapması gerektiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Külliye’de yaptığı değerlendirme toplantısındaki konuşmasını hatırlatarak, Montrö ve Kanal İstanbul bağının yanlış olduğunu tekrar vurguladı. Kanal İstanbul’un Türkiye için önemli olduğunun altını çizen Erdoğan, projenin yapılması konusunda kararlı olduğunu söyledi. 

Kongrenin ardından milletvekilleri ve teşkilata ‘Sahada aktif olun’ talimatı veren Erdoğan’ın “Vatandaşın derdini bire bir dinleyin, gönül bağını kuvvetlendirin. Pandemi sebebiyle dar kapsamlı toplantılar yapın” dediği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...