Kılıçdaroğlu, metronun test sürüşüne katıldı

Kılıçdaroğlu, metronun test sürüşüne katıldı

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da Dudullu-Bostancı metro hattının test sürüşüne katıldı. Kılıçdaroğlu’na, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti.

Kayışdağı durağından Mevlâna durağına kadar test sürüşüne katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra beraberindeki heyetle önce Çekmeköy Rahmi Demir Kent Ormanı’nda, ardından da Anadolu Hisarı’nda incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İBB Başkanı İmamoğlu’nun yaptığı çalışmaları alanda izlediklerini söyleyerek, şunları kaydetti: Hepinizin huzurunda kendisini yürekten kutluyorum. Başarı kendisinin bireysel başarısı değil, başarı İstanbul’un başarısı. Hizmet de İstanbul’a veriliyor. İstanbullulara veriliyor. İstanbul’un ciddi bir tarihî dokusu var. Bu tarihî dokuyu ortaya çıkarmak için de olağanüstü çaba harcıyor. Ben de bir bahar gününde buna tanık oldum.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da “Kozyatağı’nda çok yüksek sayıda bir kent otoparkımız devreye girecek, üç bin araçlık kadar. Bu da aslında bizim için araçların parklandığı ve raylı sistemle İstanbul’a girdiği, dağıldığı bir merkez gibi olacak” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...