Ağrı Belediye Başkanı hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ağrı Belediye Başkanı hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu hakkında açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberi: AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan bu sabah kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Karadoğan’ın sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama yapıldı.

Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan’dan kötü haber geldi. Karadoğan kalp şikayetiyle sabah saatlerinde Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Burada yapılan tahlil ve tetkikler sonucunda kalp rahatsızlığı teşhisi konulan Karadoğan, doktorların tavsiyesi üzerine gözlem altına alındı.

HASTANEDEN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Karadoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu, bir süre dinlenmesi gerektiği belirtildi. Karadoğan’ın yarın yapılacak son kontrollerden sonra hastanede veya evde tedavi sürecinin belirleneceği öğrenildi.

SAVCI SAYAN’IN ARDINDAN SEÇİLMİŞTİ

Ağrı Belediye Başkanı Savci Sayan’ın 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için istifa etmişti. Ardından Belediye Meclisi'nde yapılan seçimde AK Parti Belediye Meclis üyesi Metin Karadoğan AK Parti Belediye Meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak Belediye Başkanı seçilmişti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...