Aile kavgasında sokaktan geçen kadın vuruldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aile kavgasında sokaktan geçen kadın vuruldu

GÜNDEM Haberleri

Anne-oğul arasında geçen kavga büyüyünce silahlar konuştu. Öfkeli evlat çevreye ateş açmaya başlayınca kurşunlardan biri yoldan geçen talihsiz kadına isabet etti.

Sakarya'da anne-oğulun arasında geçen tartışma büyüyünce öfkeli evlat sokak ortasında rastgele ateş açmaya başladı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Sakarya'nın Erenler ilçesinde annesiyle tartışan kişinin tüfekle ateş etmesi sonucu yoldan geçen bir kadın yaralandı.

Küpçüler Mahallesi'nde T.D, yaşadığı evinin önüne geldiği annesi Y.E. ile tartışmaya başladı. Tartışma sonucu T.D'nin ateş ettiği tüfekten çıkan saçmalar, bölgeden geçen bir kadına isabet etti. Ayağından yaralanan T.T, olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli T.D'nin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...