Ardahan'daki fil bulundu mu? Ardahan'da fil görüldü iddiası doğru mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ardahan'daki fil bulundu mu? Ardahan'da fil görüldü iddiası doğru mu?

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sosyal medyada bazı kullanıcılar Ardahan'da fil görüldüğü ve daha sonra kaybolduğu yönünde paylaşımlar yaptı. Bu gelişmenin ardından Ardahan'daki fil bulundu mu? Ardahan'da fil görüldü iddiası doğru mu soruları gündeme taşındı. Peki, Ardahan'da görüldüğü iddia edilen fil gerçek mi, fil bulundu mu?

Ardahan'daki fil bulundu mu? Sosyal medyada bazı kullanıcılar Ardahan'da fil görüldüğü ve daha sonra kaybolduğu yönünde paylaşımlar yaptı. Bu gelişmenin ardından Ardahan'daki fil bulundu mu? Ardahan'da fil görüldü iddiası doğru mu soruları gündeme taşındı. Peki, Ardahan'da görüldüğü iddia edilen fil gerçek mi, fil bulundu mu? Detaylar!

ARDAHAN'DA FİL GÖRÜLDÜ İDDİASI DOĞRU MU?

Ardahan'da merada hayvanları otlatan bir çoban, karşısına çıktığını iddia ettiği filin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa süre içinde hızla yayılan fotoğraf jandarmayı harekete geçirdi. Ekipler bölgede uzun süre arama çalışmaları yaptı. İşin aslı ortaya çıktı, herkesin merakı valinin açıklaması ile son buldu. Valilik yaptığı açıklamada fil görüldü iddiasının uydurma olduğunu açıkladı.

Ardahan'daki fil bulundu mu? Ardahan'da fil görüldü iddiası doğru mu?

ARDAHAN'DAKİ FİL BULUNDU MU?

Ardahan Valiliğinden olaya ilişkin yapılan açıklamada ise fotoğrafın ve haberin gerçek olmadığı belirtildi. Vali Çiçek, sosyal medya platformu "X" hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Ardahan ilimizde fil görüldüğü iddiası tamamen uydurmadır. Kamuoyunun bilgisine sunarım." ifadesini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...