Ataşehir’de hastane otoparkında dehşet! 10 günce öldüğü tahmin edilen kadının cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ataşehir’de hastane otoparkında dehşet! 10 günce öldüğü tahmin edilen kadının cesedi bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ataşehir’de bulunan Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin otoparkındaki işçiler park halindeki bir otomobilin içinde kemer takılı kadını gördü. Durum ekiplere bildirildi ve olay yerine gelen ekipler kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının 10 gün önce öldüğü tahmin ediliyor.

Ataşehir'de Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin otoparkında öğle saatlerinde yaşanan olayda hastanenin otoparkında asfalt çalışması yapan işçiler, park halinde bulunan 34 ZH 4755 plakalı otomobili kaldırmak istedi. Otomobile yaklaşan işçiler, otomobilin yolcu koltuğunda emniyet kemeri takılı bir kadını gördü.

ARAÇTAN YOĞUN KOKU YAYILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis tarafından otomobilin kapısı açılırken yapılan kontrolde kadının öldüğü belirlendi.Çevreye yoğun şekilde koku yayılırken Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri uzun süre çalışma yaptı. Yapılan çalışma sonrasında kimliği öğrenilemeyen kadının cenazesi otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...