Aydın'daki patlamada ağır yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir dönercide yaşanan ve 7 kişinin öldüğü patlamadan kendi imkanları ile ağır yaralı olarak kurtulan Cennet Yeldi 5 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Nazilli'de 30 Aralık'ta bir dönercide tüp değişimi esnasında yaşanan patlamada 7 kişi hayatını kaybetmiş, Yeldi ise klima motorunun olduğu pencereden son anda dışarı çıkmayı başarmıştı.

5 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Vücudunun yüzde 90'ında ağır yanıklar oluşan genç kız tedavi gördüğü İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 5 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Aydın'daki patlamada ağır yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Yeldi'nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

ÖLÜ SAYISI 8'E ULAŞTI

Yeldi'nin vefatı ile 7 kişinin hayatını kaybettiği patlamada ölü sayısı 8’e yükseldi. Patlamada yaralananlardan 4'ü tedavilerinin ardından taburcu edilmiş, olayla ilgili 10 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerden 4'ü de tutuklanmıştı.

Konu ile ilgili Aydın İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Nazilli ilçemizde yaşanan patlama sonrası vücudunda yanıklar oluşan ve tedavi amacıyla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Cennet Yeldi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü olarak patlamada vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...