Bakan Karaismailoğlu 7,6'lık ikinci depreme toplantıda yakalandı: O anlar saniye saniye kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7,6'lık ikinci deprem Bakan Karaismailoğlu'nun Adıyaman'daki koordinasyon toplantısı sırasında meydana geldi. Bakan Karaismailoğlu'nun deprem anlarında toplantı masasının kenarında yaşam üçgeni yönetimini uyguladığı ve sarsıntı durana kadar orada durduğu görüldü. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Deprem kuşağı ülkelerinden Türkiye adeta bu sabah felakete uyandı. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,4'lük bir deprem meydana geldi. 10 ilde büyük yıkımların olduğu depremde şu ana kadar 1000'in üzerinde can kaybı, binlerce yaralı ve 3 bine yakın yıkılan bina olduğu tespit edildi. Bilançonun daha da ağırlaşması beklenirken Kahramanmaraş ikinci bir büyük depremle sarsıldı. Bu kez Pazarcık ilçesinde 7,6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. 

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU DEPREME TOPLANTIDA YAKALANDI

O sırada Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adıyaman'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ndeki koordinasyon toplantısına katılmıştı.

ANBEAN KAMERAYA YANSIDI

Depreme yakalanan Bakan Karaismailoğlu ve toplantı heyetinin o görüntüleri medyaya yansıdı.

Görüntüler sırasında asanın altına giren Karaismailoğlu ve diğer ilgililer, sarsıntının sona ermesiyle binadan ayrıldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...