Bakanlık duyurdu: PKK'da çözülmeler devam ediyor: 3 terörist teslim oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakanlık duyurdu: PKK'da çözülmeler devam ediyor: 3 terörist teslim oldu

GÜNDEM Haberleri

Hain terör örgütleri ile mücadele kapsamında devam eden operasyonların yanı sıra ikna çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında örgütteki teröristler bir bir teslim oluyor. Son olarak Kuzey Irak'tan kaçan 3 terörist Habur'daki sınır karakoluna teslim oldu. Konuya ilişkin açıklamayı Milli Savunma Bakanlığı yaptı.

Terör örgütleri ile mücadele hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam ederken PKK içinde de çözülmeler devam ediyor. İkna çalışmalarının yanı sıra Mehmetçiğin dağlara ve kırsal bölgelere kürtçe ve türkçe notlar eşilğinde bıraktığı evlat nöbetindeki annelerin yer aldığı fotoğraflar da örgüt içindeki teröristlerin teslim olmasını sağlıyor. Operasyonlar ve bu konudaki çalışmalar devam ederken Milli Savunma Bakanlığı 3 PKK'lı teröristin teslim olduğunu açıkladı. 

Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK'lı terörist Habur'da hudut karakoluna teslim oldu. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü PKK’ya karşı operasyonları hız kesmeden devam ederken örgütteki çözülme de hızlanıyor. Son olarak Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist daha Habur’da Hudut Karakolumuza teslim oldu."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1601146294109900800

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...