Bartın'da denizde kaybolan 20 yaşındaki gencin cansız bedenine ulaşıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bartın'da denizde kaybolan 20 yaşındaki gencin cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM Haberleri

 Bartın'da dalgalara kapılarak denizde kaybolan 20 yaşındaki gencin cesedi, denize girdiği yerden 1 kilometre uzaklıkta su yüzeyinde bulundu. Ceset otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sıcak havalardan bunalanlar denizlere ve baraj göletlerine giriyor ancak bu girişimler birçok kez faciayla sonlanmış durumda.Bartın'da da İnkumu ve Güzelcehisar sahili arasındaki Pilavkum koyunda önceki gün suya giren ve gözden kaybolan iki arkadaştan M.E.Ç arama çalışmaları üçüncü gününde devam etti.

1 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bot ve dalgıçlar tarafından sürdürülen arama çalışmalarında, Çapkın'ın cansız bedeni denize girdiği yerden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta su yüzeyinde görüldü.

2 KİLOMETRE YOLU AŞARAK GELDİĞİ YER SONU OLDU

Dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarılan Çapkın'ın cesedi, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çapkın'ın önceki gün Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinden geldikleri ve Pilavkumu plajına inebilmek için Güzelcehisar köyünden yaklaşık 2 kilometre dağlık alandan yürüyerek kumsala ulaştıkları öğrenildi.

Rüzgar ve dalga nedeniyle boğulma riskine karşı denize girmenin yasaklandığı bölgede suya giren Çapkın, gözden kaybolmuştu. Arkadaşının durumu bildirmesi üzerine bölgeye Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı arama kurtarma botu sevk edilerek arama çalışması başlatılmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...