Cenaze değil zehir taşıyorlar: Belediye aracından kilolarca uyuşturucu madde çıktı

- Güncelleme:
Cenaze değil zehir taşıyorlar: Belediye aracından kilolarca uyuşturucu madde çıktı

GÜNDEM Haberleri

Adana’da cenaze taşınan araçtan kilolarca uyuşturucu madde çıktı. Narkotik ekipleri tarafından durdurulan İBB’nin aracında 144 kilo 550 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Zehir tacirleriyle mücadele kararlılıkla sürdürülüyor.  Son olarak Adana Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma başlatıldı. Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu İncirlik Park alanında, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait Adana Belediyesi’ne ait taşeron şirketin cenaze aracı durduruldu.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis araçta yaptığı aramada 120 kilo normal, 24 kilo 550 gramda toz olmak üzere toplamda 144 kilo 550 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 1 cenaze aracı sürücüsü, 2’de Diyarbakır’da olmak üzere 3 zanlı gözaltına aldı.

144 KİLOGRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Uyuşturucu Madde Ticaretinin Önlenmesine Yönelik yapılan çalışmalarda; ilimiz TAG Otoyolu İncirlik park alanında durumundan şüphelenilerek durdurulan üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehirler Arası Cenaze Nakil Aracı ibaresi bulunan bir araçta yapılan aramada, 120 kg esrar maddesi, 24 kilo 550 gram toz esrar maddesi olmak üzere toplamda 144 kilo 550 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuya ilişkin, "Yeni bir algı operasyonu, yeni bir itibar katli kampanyasıyla daha karşı karşıyayız. Bu kampanyalar ne İBB’yi kirletebilir ne de bizi yıldırır. Bir taşeron şirketin uhdesinde çalışan 2 şöförün karıştığı iddia edilen suçla ilgili teftiş kurulumuz soruşturma başlattı." ifadelerine yer verdi.

Cenaze değil zehir taşıyorlar: Belediye aracından kilolarca uyuşturucu madde çıktı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...