Cumhurbaşkanı çok kızdı: Bunlar ne akılsız adamlar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'in Tire ilçesindeki açılış töreninde halka hitap etti.
İşte o konuşmadan satır başları:
Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Günümüz kutlu, geleceğimiz aydınlık olsun. Biz bugüne kadar hiçbir gücün karşısında eğilmedik.
Tire'nin böyle dev bir yatırım için seçilmiş olması, bizim için bir iftihar meselesidir.
BUNLAR NE AKILSIZ İNSANLAR
Son zamanlarda cereyan eden terör belasına karşı durmayacağız, yola devam edeceğiz. Bakınız, İstanbul'da bir terör eylemi oldu, Kayseri'de bir terör eylemi oldu, Rusya büyükelçisine bir suikast düzenlendi, El-bab'da 16 şehidimiz var. Biz ne diyoruz, biz bir ölür, bin diriliriz. El-Bab'da bini aşkın DEAŞ'lı öldürüldü. Bizim dünyayı kurtarmak gibi bir derdimiz yok ama benim Kilis'ime saldıranlarla hesabım var. Bunlar ne akılsız insanlar ya, benim 56 vatandaşım şehit ediliyor, utanmadan, sıkılmadan dünyayı biz mi kurtaracağız diyorlar.
BİZE DOKUNAN KARŞILIĞINI ALIR
Bize kimse diplomasi dersi vermesin, biz dersimizi biliyoruz. Canımız acıyor ama bize dokunan hesabını iyi yapsın, karşılığını alır.
