Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli’ye ziyaret

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli’ye ziyaret

GÜNDEM Haberleri

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 16.00'da MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret edecek. İki lider, en son 9 Kasım'da bir araya gelmişti.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın MHP lideri Devlet Bahçeli’yi saat 16.00’da ziyaret edecek. Görüşmede Türkiye gündeminde yer alan siyasi, askeri ve ekonomik gelişmeler ile birlikte gündemdeki diğer konuların ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, bugün 14.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin'i kabul edecek. Bahçeli ziyareti, bu görüşmenin ardından gerçekleşecek.

SON GÖRÜŞME 9 KASIM'DA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli en son 9 Kasım'da Beştepe'de görüşmüştü. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede iç ve dış siyasete ilişkin başlıklar ele alınmıştı. Erdoğan ve Bahçeli, başörtüsüne anayasal güvence getirecek teklifi görüşmüştü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...