Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Pele paylaşımı: Derin üzüntü duyuyorum

- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Pele paylaşımı: Derin üzüntü duyuyorum

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, efsane futbolcu Pele’nin ölümüne ilişkin paylaşım yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dünya futbolunun en büyük isimlerinden biri olan Pelé'nin ölümünden derin üzüntü duyuyorum” dedi. Portekizce yaptığı paylaşımda “Efsanesi olduğu Brezilya halkının bu büyük acısını yürekten paylaşıyor, aileye, taraftarlara ve tüm sporculara başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Brezilyalı efsane futbolcu Pele’nin ölümüne ilişkin paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan Portekizce yaptığı paylaşımda, “Dünya futbolunun en büyük isimlerinden biri olan Pelé'nin ölümünden derin üzüntü duyuyorum. Efsanesi olduğu Brezilya halkının bu büyük acısını yürekten paylaşıyor, aileye, taraftarlara ve tüm sporculara başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1608785685523095553

DÜNYA FUTBOLUNUN ACI GÜNÜ: PELE HAYATINI KAYBETTİ

Uzun süredir kolon kanseriyle mücadele eden Brezilyalı efsane futbolcu Pele, yaşamını yitirdi. 29 Kasım'dan bu yana hastanede kemoterapi uygulaması gören Brezilyalı yıldızdan akşam saatlerinde üzücü haber geldi. Brezilya basını 82 yaşındaki efsane oyuncu Pele'nin hayatını kaybettiğini manşetlerine taşıdı. 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası'nı kazanan Brezilya Milli Takımı'nın en önemli isimlerinden olan Pele, Maradona ile birlikte dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösteriliyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Pele paylaşımı: Derin üzüntü duyuyorum

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...