DEAŞ'ı finanse eden şebekenin mal varlığı donduruldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
DEAŞ'ı finanse eden şebekenin mal varlığı donduruldu

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanlığı, DEAŞ'ı finansman sağlayan 5 gerçek ve 2 tüzel kişinin mal varlıklarının Türkiye ve ABD'de eş zamanlı olarak dondurulduğunu duyurdu.

Dışişleri Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, terör örgütü DEAŞ'a finansman sağlayan 5 gerçek, 2 tüzel kişinin mal varlıklarının ABD ile eş zamanlı olarak dondurulduğu duyurdu.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle;

 "DEAŞ terör örgütüne finansman sağladığı tespit edilen 5 gerçek ve 2 tüzel kişinin malvarlıklarının Türkiye ve ABD tarafından eşzamanlı olarak dondurulmasına karar verilmiştir. Kamuoyu, sözkonusu karar hakkında Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılmakta olan bir açıklamayla ayrıca bilgilendirilmektedir.

Türkiye, terörizmin finansmanının önlenmesine yönelik etkin adımlar atmaya ve bu konuda uluslararası ortaklarıyla işbirliği içinde çalışmaya devam edecektir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...