Denizli’de akıl almaz olay! Düğünde horoza içki içirdiler

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Denizli’de akıl almaz olay! Düğünde horoza içki içirdiler

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Denizli’de İl Jandarma Komutanlığı bir düğünde horoza zorla alkollü içki içirdikleri tespit edilen 5 şüpheliye 27 bin lira idari para cezası kesildiğini açıkladı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir düğünde horoza alkollü içki içirdikleri belirlenen 5 kişiye toplam 27 bin lira idari para cezası kesildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre önceki gün yapılan bir düğün eğlencesinde horoza zorla içki içirilerek eziyet ve işkence yapıldığı ihbarı üzerine ekipler çalışma başlattı.

27 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Ekipler yaptıkları inceleme sonucu düğünde çekilen görüntüleri izleyerek 5 şüphelinin kimliklerini tespit etti. Belirlenen şüphelilere Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet suçundan toplam 27 bin lira idari para cezası uygulandı.

Şüphelilerin adli işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
osman16 Eylül 2023 21:04

Kedilerin,köpeklerin kulağını,kuyruğunu kesen kafa ile AYNI kafa..pisikopatlık,canilik,sapıklık,vicdansızlık..karısını, sevgilisini bıçaklayan,vuran kafa ile de aynı kafa..Candan ,canlı dan anlamaz,sevgi nedir bilmez..Sadece yer,içer çıkarır..Hayatta kimseye bi faydası olmaz,yaşadığı heran çevresi için,ülkesi için, canlı cansız herşeye zarar verir..Sokakta arabalara zarar verir,duraklara zarar verir,sokak lambasını kırar..ömrü hep böyle geçer.. bu tiplerin

Sonraki Haber Yükleniyor...