Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü teşekkürü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli'ye erken doğum günü sürprizi yapmış yeni yaşını 3 hillalli pasta ile kutlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan o anlara ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşırken, MHP Genel Başkanı Bahçeli de Erdoğan'ın jestine teşekkür ederek karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'yi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ederken, basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz bir doğum günü kutlaması geldi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 99 adet gül takdim ederken, Erdoğan da doğum günü 1 Ocak olan Bahçeli'ye 3 hilal figürü bulunan doğum günü pastası ikram etti.

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü teşekkürü

bAHÇELİ'YE 3 HİLALLİ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

O anlara ilişkin görüntüleri paylaşan Erdoğan, kapıda karşıladığı Bahçeli'ye, "Doğum gününüz kutlu olsun, Rabb'im daha nice yıllara sağlıkla sıhhatle kavuştursun." dedi. Bahçeli de teşekkür ederek "Amin, cümlemize." ifadesini kullandı.

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğum günü teşekkürü

NE KADAR DAHA GENÇLEŞTİK?

Bahçeli, pasta kesilirken, "Ne kadar daha gençleştik?" diye soran Erdoğan'a, "Bu sene 75 olduk efendim." karşılığını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Maşallah." dedi.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1608513929658916865               

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...