Ece Üner'den İYİ Parti açıklaması! 'Amma yazdınız' diyerek son noktayı koydu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ece Üner'den İYİ Parti açıklaması! 'Amma yazdınız' diyerek son noktayı koydu

GÜNDEM Haberleri

Ece Güner'in İYİ Parti'den milletvekili adayı olması, isim benzerliği nedeniyle kafa karışıklığına neden oldu. Haber spikeri Ece Üner, sosyal medya hesabından konuya dair açıklamada bulundu.

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala bütün siyasi partiler milletvekili aday listelerini YSK'ya bildirdi. Listelerde yer alan birçok ünlü isim dikkat çekerken, İYİ Parti’den aday olan Erdoğan Toprak'ın eski eşi Ece Güner ise haber spikeri Ece Üner zannedildi. Haber spikeri Ece Üner, isim benzerliği nedeniyle İYİ Parti'den aday olan Ece Güner ile karıştırılmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

"SADE VE SADECE ECE ÜNER'İM"

"Acaba beni Sayın Ece Güner’le karıştırıyor olabilir misiniz?" diyen Ece Üner, şu ifadeleri kullandı: 

"Amma yazdınız! Acaba beni Sayın Ece Güner’le karıştırıyor olabilir misiniz? Çünkü avukat değilim. Sayın Erdoğan Toprak’la evli değilim, milletvekili adayı da değilim.. Sade ve sadece Ece Üner’im. İyi akşamlar."

https://twitter.com/eceuner12/status/1645131176225415170

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...