Erdoğan seçim startını verdi: 2023'te sinsi planları çöpe atacağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray NEF Stadyumu'nda gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Buluşması"nda vatandaşlara hitap etti. AK Parti'nin 2023'te bir kez daha bayrağı zirveye dikeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, ekonomik tetikçileri nasıl şaşırttıysak 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız. Finanstan teröre her aracı kullananlara eyvallah etmeyeceğiz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığınca NEF Stadyumu'nda düzenlenen "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programında, kendisi için yapılan özel koreografinin ardından katılımcıları selamlayarak, Fatih'in yadigarı İstanbul'un 2053 vizyonu için gece gündüz demeden çalışanlara şükranlarını iletti.

Partisinin il teşkilatının, "Yüz Yüze 100 Gün" programı doğrultusunda İstanbul'u hane hane, sokak sokak, meydan meydan kucakladığını belirten Erdoğan, teşkilatın, "Türkiye Yüzyılı" vizyonu için çalışmalarını hızlandırdığını söyledi.

Erdoğan, 2023'e kadar İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacaklarını dile getirerek, buluşmaya İstanbul'da 32 bine yakın sandıkta görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısının katıldığını vurguladı.

AK Parti ailesinin tüm fertleriyle İstanbul'un 4,5 milyon hanesine, 16 milyon İstanbullunun istisnasız hepsine ulaşmak için çalıştığını ifade eden Erdoğan, aynı çalışmayı 81 vilayetin tamamında gerçekleştireceklerini kaydetti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Fatih'in yadigârı İstanbul'u 2053 vizyonuyla yeniden medeniyetimizin şahikası yapmak için 7/24 mücadele eden herkese şükranlarımı sunuyorum.

Buradan İstanbul'un 39 ilçesinin her bir mahallesindeki sokağındaki kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum. Tempomuzu daha da artırarak İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız.

Erdoğan seçim startını verdi: 2023'te sinsi planları çöpe atacağız

"KURU VAAT VERMİYORUZ"

Durmadan, usanmadan yılmadan Türkiye'nin alt yapısını biz değiştirdik. Üst yapısını da biz inşa edeceğiz.

Biz kuru vaat vermiyoruz. İcraat, icraat icraat... Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz.

Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. İstanbul'da seçime kadar her haneyi en az 2 hatta daha fazla ziyaret ederek sahada boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu ocak ayında tamamlayacağız.

Birileri yuvarlak masasının etrafında dönedursun. Biz sahayı emekle, azimle ilmek ilmek örerek kendi işimize bakacağız.

Erdoğan seçim startını verdi: 2023'te sinsi planları çöpe atacağız

AK Parti milletin partisidir. Bu partinin kurucusu milletin ta kendisidir. Bizler milletin emanetçisiyiz.

"2023'TE BAYRAĞI ZİRVEYE DİKECEĞİZ"

"Bayrağı zirveye dikmeye var mıyız? Sandığı irade, davayı namus, Türkiye'yi sevda bilen AK Parti İstanbul Teşkilatı olarak şimdi sizlerden söz istiyorum. Cumhuriyet'imizin ilk yüzyılının son imtihanı 2023'ü alnımızın akıyla vermeye hazır mıyız? Ey İstanbul, Cumhuriyet'imizin yeni asrında dünyada Türkiye Yüzyılı'nı yükseltmeye hazır mıyız? Ey İstanbul, Fatih'in İstanbul'u fethinin 600. yıl dönümü, 2053'te tüm gönüllüleri yeniden fetih için hazır mıyız? Ey İstanbul, AK Parti husumeti kisvesi altında milletimizle bin yıllık hesabını görmeye çalışanların heveslerini bir kez daha kursaklarında bırakmaya hazır mıyız? Ey İstanbul, bu şehri fert fert, hane hane, sokak sokak, sandık sandık, ilçe ilçe Türkiye Yüzyılı'na taşımaya hazır mıyız? Maşallah. Barekallah. Tebarekallah. Şu karşımda gördüğüm heyecan, ihtişam, şu karşımda gördüğümüz birlik, şu karşımda gördüğüm irade, inşallah 2023'teki zaferimizin müjdesidir."

 

Erdoğan seçim startını verdi: 2023'te sinsi planları çöpe atacağız

"2023'TE SİNSİ PLANLARI ÇÖPE ATACAĞIZ"

Terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, ekonomik tetikçileri nasıl şaşırttıysak 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız. Finanstan teröre her aracı kullananlara eyvallah etmeyeceğiz.

Her birimiz kendi oy kullandığımız sandığın üyeleri ile en kısa sürede bir araya geleceğiz. İkamet ettiğimiz yerdeki AK Parti üyeleri ile temasa geçeceğiz. Kendimizden başlayarak halka halka bu seferberliği 85 milyonun tamamına yayacağız. Haneyi, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez. Varsın birileri sanal mecralarda siyasetçilik yapmaya devam etsin. Biz doğrudan insanımıza gideceğiz. Kazandığımız her zaferin gerisinde milletimizle kurduğumuz o güçlü bağ vardır.

Erdoğan seçim startını verdi: 2023'te sinsi planları çöpe atacağız

"SORUNLARI ÇÖZEBİLECEK KADROYA SAHİP TEK PARTİYİZ"

Ülkemizin bugün yaşadığı sorunları çözebilecek yegane vizyona, kadroya sahip tek parti biziz. Muhalifler bile alenen ikrar edemeseler bile bu gerçeği dost ortamlarında ifade etmekten kendilerini alıkoyamıyorlar. Son bir ayda TOKİ'nin 500 bin konut, 1 milyon arsa kampanyasıyla, Togg'un üretime geçmesiyle, dünyanın en yüksek barajından biri Yusufeli Barajı'nın su tutmasıyla başlamasıyla, 7 yılda baraj kendini finanse edecek. Bunu AK Parti yapar.

480 TERÖRİSTE PENÇE-KİLİT DARBESİ

Erdoğan, Suriye'de yapılan Pençe-Kilit Operasyonu'nda 480 teröristin etkisiz hale getirildiğini aktararak, "Şehitlerimiz var. Rabb'im şehitlerimizi sevgili Habibi'ne komşu eylesin. Bizlere de Rabb'im bu şehadeti nasip eylesin. 'Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda' diyerek bu yolda yürüyoruz." ifadesini kullandı.

"TÜRKİYE HER TÜRLÜ TASARRUF HAKKINA SAHİPTİR"

Terör örgütlerinden küresel medya mecralarına kadar tüm mekanizmaların 2023 için harekete geçirildiğine işaret eden Erdoğan, "Şehitlerle beraber topraklar vatan oluyor. Bir gül bahçesine girercesine, hayatlarının baharında toprağa düşen şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Bizim inancımızda şehitler ölmez ama bu ülkeye ve millete kem gözle bakan herkesin akıbeti berbat olacaktır. Türkiye kendi güvenliği için, sınırları içinde ve sınırları dışında belirlediği alanlarda her türlü tasarruf hakkına sahiptir. Bu hakkımızı kullanmamızın önüne kimse geçemez. Şayet, bu ortamda her birimiz üzerimize düşenleri hakkıyla yerine getiremezsek, tarih ve bizden sonraki nesiller önünde boynumuz bükük kalır." diye konuştu.

 

Erdoğan seçim startını verdi: 2023'te sinsi planları çöpe atacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bize boyun bükmek yakışmaz. Bize yakışan ecdada layık, gençlerimize örnek olmaktır. Yarın değil hemen şimdi diyerek, bir kez daha İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı'mızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İstanbul'un 39 ilçesinden gelen siz sandık görevlilerimize, üzerimize dökeceği ışıklarla bulutları dağıtacak, mazlumların şarkılarını söyleyecek, Türkiye Yüzyılı'nın anahtarı 2023 seçimlerinde göstereceğiniz gayretlerde başarılar diliyorum. Cumhur İttifakı'nın diğer tarafı Milliyetçi Hareket Partisi ile beraber bu yolda emin adımlarla yürümeyi Rabb'imden hepimize, hepinize niyaz ediyorum. Sizlere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Değerli kardeşlerim, durmak yok, yola devam diyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...