Ev sahibinin elinden kaçan hırsız kıskıvrak yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Ev sahibinin elinden kaçan hırsız kıskıvrak yakalandı

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Burdur'da bulduğu yedek anahtarla hırsızlık için girdiği evde yakalandığı ev sahibi ve komşusunun elinden kaçan kadın hırsız, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Burdur’da 19 Aralık tarihinde Emek Mahallesi 22053 Sokak üzerinde bulunan bir apartmana giren kadın hırsız, ilk olarak ayakkabılıkta bulunan yedek anahtarlıkla girdiği Ali Belenkuyu’ya ait evden 80 bin TL değerinde altın ve 150 dolar parayı çaldı. Ardından apartmanda bulunan Ömer Arslan’ın evine aynı yöntemle giren hırsız, o sırada evde bulanan Arslan tarafından yakalanarak eve kilitlendi.

ÇALDIĞI ALTIN VE PARALARLA YAKALANDI

Hırsız evdeyken Ömer Arslan ve Hatice Çiçek balkonda ekiplerin gelmesini beklerken, yedek anahtarla kapıyı açan hırsız evden kaçtı.  Asayiş Şube ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ve teknik takip sonucu hırsızın R.K. (26) isimli kadın olduğu tespit edildi.

Ekipler tarafından yapılan operasyon sonucu R.K. çaldığı altın ve paralar ile yakalanarak gözaltına alındı.

NE OLMUŞTU?

Emek Mahallesi Yahya Kemal Caddesi'ndeki bir apartmanda, dün bir dairede ziynet eşyası ile bir miktar dövizi çaldıktan sonra ayakkabılıkta bulduğu anahtarla alt kattaki daireye giren hırsız, evde karşılaştığı ev sahibi ve ev sahibinin yardıma çağırdığı komşusunun elinden kaçmayı başarmıştı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...