Festival alanında çıkan kavga kanlı bitti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Denizli'de düzenlenen bir festivalde bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Çıkan kavgada bir çocuk bıçaklandı. 15 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde festival sonrası çıkan kavgada bıçaklanan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sarayköy ilçesinde düzenlenen festivalin son gününde Buldan Caddesi ve Hal Sokak kesişimine kurulan lunapark yanında henüz bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle Enes Ş. (15), kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklandı.

Festival alanında çıkan kavga kanlı bitti

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbar sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Enes Ş., yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ve Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Enes Ş.’yi bıçaklayıp olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...