Fethiye’de motosiklet kazası: 1 ölü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fethiye’de motosiklet kazası: 1 ölü

GÜNDEM Haberleri

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen kazada otomobil ve motosiklet çarpıştı. Kazada yola savrulan motosiklet sürücüsü ve yolcuya bir de kamyonet çarparak kaçtı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Kaza, Fethiye'nin Patlangıç Mahallesi, Ölüdeniz Caddesi üzerinde meydana geldi. Ferdi Y. idaresindeki otomobil, Şeyma A.nın kullandığı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve yolcu konumundaki Ayşe Akçin yola savruldu. Savrulanlara bir de plakası henüz tespit edilemeyen kamyonet çarparak olay yerinden kaçtı.

Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü ve yolcusunu ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı.

KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Motosiklette yolcu olarak bulunan Ayşe Akçin hastanede hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise ayakta tedavi edilerek, gözaltına alındı. Olay yerinden kaçan kamyonetin tespit çalışmaları ise devam ediyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...