Garsona sipariş geç geldi dayağı: 3 gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Garsona sipariş geç geldi dayağı: 3 gözaltı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da bir dinlenme tesisinde 3 şahıs, verdikleri siparişin geç geldiğini iddia ederek garsona saldırdı. Daha sonra olay yerinden kaçan şahısları, jandarma ekipleri yakalayarak gözaltına aldı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, 3 kişi bir dinlenme tesisinde, siparişin geç geldiğini iddia ederek garsona saldırdı. 

Geçtiğimiz salı günü saat 17.00 sıralarında İstanbul-İzmir otoyolu Gemlik yakınlarındaki dinlenme tesisinde meydana gelen olayda, tesiste sipariş veren 3 kişi ile garson Murat Tepe (24) arasında sipariş verdikleri yemeğin geç gelmesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü ve 3 şüpheli tekme, yumruk ve sandalyelerle Murat Tepe'ye saldırdı.

ŞÜPHELİLER KAÇTI

Çalışanların ve müşterilerin araya girmesiyle sona ermesiyle kavgaya karışan 3 şüpheli, olay yerinden kaçtı. Başından yaralanan garson Tepe yaralandı. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan, ardından Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tepe'nin alnına dikiş atıldı.

Garsona sipariş geç geldi dayağı: 3 gözaltı var

3 GÖZALTI

Gemlik Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla harekete geçen jandarma ekipleri, kavgaya karışan 3 şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, denetimli serbestlik ve yurt dışına çıkma yasağı konulup serbest bırakıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...